top of page
Sektionen för Informations- och Nanotekniks Kommunikationsnämnds logotyp

Communications Committee

Kommunikationsnämnden sköter sektionens interna och externa kommunikation. Det är exakt lika brett som det låter och inkluderar en mängd olika arbeten inom webbdesign, sociala medier och grafisk design. Vi har mycket nära arbete med de övriga nämnderna för att sprida information på ett så effektivt sätt som möjligt till alla sektionens medlemmar.


Nämndens del för sociala medier är fördelad mellan IN-sektionens DiscordInstagram och Facebook. Dessa används till att informera studenter om olika events som händer i Kistan 2.0 eller som hålls av företag för studenter.


Sektionens hemsida underhålls, uppdateras och expanderas av kommunikationsnämnden och byggdes om från grunden av nämnden under sommaren 2023. Har du några förslag på förbättringar? Ta gärna kontakt med oss eller bli del av nämnden med kontaktuppgifterna nedan!


Nämndens arbete inom grafisk design är fokuserat på att producera olika marknadsföringsmaterial som posters, bilder och loggor. Medan resten av sektionens arbete sker kontinuerligt så är nämndens arbete inom grafisk design huvudsakligen på uppdrag från andra nämnder. Några av dessa uppdrag var bland annat att skapa nya logotyper för nämnderna som inte hade en logotyp sedan tidigare.

Contact

Bildgalleri

bottom of page