top of page
Sektionen för Informations- och Nanotekniks Näringlivsnämnds logotyp

Näringslivsnämnden

Näringslivsnämnden ansvarar och främjar sektionens kontakt med näringslivet. Nämnden arrangerar evenemang och aktiviteter tillsammans med företag och organisationer i IT-branschen.


De är också ansvarig för att arrangera den årliga mässan Kista Arbetsmarknadsmässa, KAM. Oavsett om du precis påbörjat din utbildning, eller närmar dig examen är detta det perfekta tillfället att nätverka och lära känna framtida arbetsgivare!


För företag:

Sektionen för Informations- och Nanoteknik representerar alla KTH-studenter i Kista och det organ som ansvarar för Sektionens näringslivsverksamhet är Näringslivsnämnden. Näringslivsnämnden arbetar aktivt för att skapa kontaktytor mellan våra studenter och näringslivet. Vårt mål är att våra studenter ska kunna bilda ett starkt kontaktnät och få en inblick i arbetslivet redan under studietiden.


Vill ert företag komma i kontakt med våra studenter?

Om ni behöver hjälp att nå ut till våra studenter eller är intresserade av att arrangera event såsom lunchföreläsningar, kvällsevent och pubar finns vi här för er.


På vilket sätt kan vi hjälpa er?

One size does not fit all. Vi vill hitta lösningar som ger ett ömsesidigt positivt utbyte mellan ert företag och våra studenter. Vare sig det gäller annonsering av en tjänst eller ett event där ni vill nå ut till specifika studentgrupper, så verkar vi aktivt för att uppnå detta. 


Vårt mål är att skapa event och marknadsföring som passar just er, oavsett om det gäller deltidsjobb, exjobb, eller långsiktig branding. Vi anpassar oss efter ert företag och era mål. I nuläget erbjuder vi både marknadsföring via våra sociala medier, vår hemsida samt via TV-skärmar i och utanför vår sektionslokal på KTH Kista. För dig som har event med oss är självklart alla dessa inkluderade vid marknadsföringen av eventet.

Kontakt

Bildgalleri

bottom of page