top of page
Hundratals kapsyler i olika färger som ligger i en hög.

Studentinformation

När du kommer in genom Electrums huvudentré via Kistagången 16 så ligger alla KTH Kistas föreläsnings- och lektionssalar på höger sida av Ljusgången. Sal A, B och C ligger ungefär i nivå med respektive trapphus A, B och C, en våning ner (våning 2). Det hänger skyltar i taket som visar var de olika salarna ligger. Om du vill sitta och studera enskilt eller i grupp kan du använda dig av de öppna ytor som finns eller sitta i sektionslokalen, Kistan 2.0. Där finns det också mikrovågsugnar för att värma mat. Sektionslokalen är öppen för alla studenter, normalt mellan 8-17 vardagar. Du hittar den genom att gå in genom första dörren till höger (brevid Service Center) efter huvudentrén och följa korridoren rakt fram.

​Du blir medlem i sektionen genom att gå med i Tekniska Högskolans Studentkår (THS). Som medlem har du lättare att ta del av alla våra aktiviteter och förmåner. Dessutom får du även ködagar hos Stockholms Studentbostäder.

På KTH Kista så finns det väldigt många grupprum att nyttja och boka för Kistas studenter. Alla bokningar görs som inloggad i TimeEdit.

Följande regler gäller för grupprummen:

  • Endast program- och kursstudenter på KTH Kista får boka och nyttja grupprummen.

  • Alla grupprummen är bokningsbara mellan 07:00 och 23:00, sju dagar i veckan.

  • De kan bokas mellan 30 minuter och två timmar åt gången och du kan göra en ny bokning så fort din föregående är avslutad.

  • Företräde ges för grupper om minst två personer. Sitter någon ensam i ett grupprum har en grupp på två eller fler personer rätt att nyttja grupprummet även om den ensamma studenten har en bokning.

  • Om ett rum är bokat och ingen har dykt upp efter 15 minuter är det fritt fram att nyttja rummet.

Om en allvarlig händelse inträffar, ring KTHs larmcentral på 08-790 77 00. Vid akut nödsituation där risk för hälsa eller egendom föreligger, ring alltid 112. Båda är öppna dygnet runt.

Salar och Lokaler

Bli Medlem

Grupprum

Om något händer

Om du behöver hjälp med att hitta en sal, har du tappat bort något, behöver hjälp med ditt passerkort eller KTH-konto kan du vända dig till Service Center som ligger precis till höger när du har gått in genom om huvudentrén till Electrum på Kistagången 16.

 

De har öppet 9-15 alla arbetsdagar. Du kan även nå dem via service@eecs.kth.se eller 08–790 4000.

Service Center

KTH Kista är beläget norr om centrala Stockholm i hjärtat av Kista, ett av världens mest framstående kluster för informations- och kommunikationsteknologi. Området har en imponerande historia av utveckling inom trådlös kommunikationsteknik och rymmer nu över tusen företag som är verksamma inom ICT-branschen. Campuset är beläget i Electrum-byggnaden på plan 2 och 3. Här studerar cirka 2000 studenter inom fyra olika program samt lika många mastersprogram. Adressen till Electrum och KTH Kista är Kistagången 16, 164 40 Kista.​

KTH Kista

Har du hittat något som har gått sönder? Eller har du märkt att en skrivare inte fungerar, att ett handtag håller på att lossna eller andra fel och brister i studiemiljön? Då bör du felanmäla detta. Det gör du enklast till Service Center eller i felanmälningskanalen i sektionens Discord server.

Felanmälningar

bottom of page